gastenboek restaurant de Mandarijn | Zwolle

GASTENBOEK

Ons gastenboek is nog van nostalgisch papier, ingebonden in een mooi boek waar je nog met pen een krabbel kunt achterlaten na je lunch of diner. Toen wij op 1 april 1998 startten, konden wij niet vermoeden dat er inmiddels 3 volle boeken verzameld zouden worden.

"Leuk om later nog eens door te lezen, voor de open haard in onze schommelstoel", vertelden wij lachend. Dat was ons verhaal als wij onze gasten na afloop vroegen iets in ons gastenboek te schrijven. Soms kwamen hele verhalen, tekeningen op papier of een enkel regeltje met : "Bedankt, het was fijn!" Blader je vanaf deel 1 tot en met deel 3 door, dan komen regelmatig zelfde namen van terugkerende gasten tevoorschijn. Soms wordt door onze gasten even teruggebladerd naar bijvoorbeeld een zeer speciale datum: een trouwdag die bij ons in De Mandarijn gevierd is.....of om te kijken of familie, vrienden, buurvrouw/buurman de vorige keer iets geschreven heeft.

 

Het gastenboek is inmiddels een mooie afspiegeling geworden van de afgelopen  jaren, want wij plakken er ook de trouwkaarten, geboortekaartjes, felicitaties - die wij ontvangen naar aanleiding van een jubileum-, bloemenkaartjes en meer in. Kortom een mooi naslagwerk, waarvoor wij iedereen hartelijk bedanken!

Restaurant De Mandarijn Zwolle