Zwolle Activiteiten Restaurant De Mandarijn

ACTIVITEITEN AGENDA 2017:

In en rondom Zwolle van Restaurant De MandarijnZwolle activiteiten agenda Restaurant De Mandarijn

Restaurant De Mandarijn is regelmatig te vinden met activiteiten in en rondom Zwolle, zoals bij onze producenten, onze collega's met SmaakRoute Zwolle, Slow Food Zwolle Evenementen.

In deze activiteiten agenda vermelden wij onze data, waar wij te vinden zijn en welke activiteiten leuk zijn om  voor u als onze gast van Restaurant De Mandarijn te kunnen bezoeken. Ook zullen wij op deze pagina van De Mandarijn u opmerkzaam maken van activiteiten van onze partners, waarvan wij denken dat het voor u als gast van ons restaurant en bezoeker van onze website, leuk zullen vinden om te bezoeken. Wij steunen Slow Food, zijn lid van Slow Food Zwolle en zullen ook regelmatig activiteiten met hen samen organiseren, soms onder de vlag van Slow Food of als Restaurant.Vakantie-, speciale openingsdagen en menu’s op speciale dagen van Restaurant De Mandarijn zullen ook in de agenda worden vermeld.

SEPTEMBER 2017

Zondag 10 september
WIJNFEEST
Bij Wijngoed & Zorgboerderij
De Reestlandhoeve,

Balkbrug

Samen met onze collega's van Buitenherberg Ter Linde, Herberg De Klomp verzorgen wij de hapjes voor bij de verschillende Reestlander wijnen.

Tijd: 12:00 - 19:00 uur

meer info: Wijngoed de Reestlandhoeve

OKTOBER 2017

Zondag 22 oktober
FOODWALK KASTANJES

In samenwerking met Slow Food Zwolle, Deliweb en Proeflocatie De Pol-Lepel organiseren wij wederom een Foodwalk Kastanjes.

Het hele programma, locatie en tijden is terug te vinden op de website van Slow Food Zwolle.
Aanmelden: [email protected] 

NOVEMBER 2017

Menu van de Maand