SmaakRoutes Zwolle

Smaakroute Zwolle

Ontdek Zwolle op een andere wijze!

DE LEUKSTE & LEKKERSTE ROUTE DOOR ZWOLLE!

Bij de SmaakRoute Zwolle maakt u een stadswandeling langs de lekkerste winkeltjes van Zwolle. U bezoekt met familie, vrienden of collega’s unieke winkeltjes en bedrijven om heerlijke producten te proeven. Bij ieder bedrijf mag u iets lekkers uit het assortiment proberen of krijgt u een specialiteit mee van het huis om in uw goodiebag te stoppen.

HOE WERKT HET

Loopt u de  SmaakRoute in Zwolle, dan mag een bezoek aan Restaurant De Mandarijn niet ontbreken! Je maakt dan kennis met een van onze stadsproducten, waarvan wij iets lekkers hebben gemaakt!

Je kunt kiezen uit 4 verschillende SmaakRoutes en naast de wandelroutes is er ook een fietsroute langs de smaakwinkeltjes buiten het centrum van Zwolle. Je kunt zelf fietsen, een tandem huren of je laten rijden per fietstaxi. Een begeleider is ook bij te boeken. Een smaakroute door Zwolle loop je vanaf 8 personen.

Een SmaakRoute  bestaat in totaal uit 6 bezoekjes aan verschillende Smaakondernemers en duurt ongeveer 3 uur. Een SmaakRoute boek je heel eenvoudig:

1) Kies uit één van de vier SmaakRoutes in Zwolle
2) Kies 4 winkeliers om te bezoeken
3) Kies je eindpunt

Maar wees gewaarschuwd! Als je er één hebt gedaan, wil je de andere ook proeven!

Minder dan 8 personen?

Elke 2e zaterdag van de maand is er de Open SmaakRoute waarbij één van de vier routes plaatsvinden. Op inschrijving kunnen kleinere gezelschappen (minder dan 8 personen) mee op deze heerlijke beleving. Leuk om bijvoorbeeld met je partner of vriend(in) te doen.

Kijk voor meer informatie op SMAAKROUTES

Deelnemers:
Librije's Winkel, Zwolse Balletjeshuis, Schuttelaar, De Stadsbakker, De Mandarijn, Het Hanzehuis, Piccolini, Henri Bloem, 't Konkeltje, Haverkort, De Huppe, Vidivendi, William van der Vegt, Fietsjoe, Hettinga, Harry De SmaakspecialistIn de Buurt, Bonbonnerie Borrel, Hotel Fidder, De Boerderijwinkel, Doepark De Nooterhof, Needsz