MEER

Natuurlijk kun je bij Restaurant De Mandarijn Zwolle nog veel zien, meer doen, meer te weten komen dan alleen koffie drinken, lunchen en dineren in Zwolle-centrum!

Want wist u dat wij ook beschikbaar en zeer geschikt zijn voor besloten gezelschappen zoals een receptie en diner voor bruiloften, jubilea en andere vieringen? Informeer gerust wat wij voor u kunnen doen!

Samen komen wij tot meer!

ACTIVITEITEN & EVENEMENTEN

Activiteiten die wij samen met onze partners in en rondom Zwolle organiseren... Evenementen in Zwolle e.o. die de moeite waard zijn te bezoeken. Je vindt ze op de pagina activiteiten agenda.

BORRELEN

Restaurant De Mandarijn in Zwolle is uitermate geschikt om eens lekker te borrelen. Vraag naar de mogelijkheden: 038 422 66 85.

 

ARTIKEL PIERRE WIND 

Pierre Wind, Topkok en recensent was in 2001 bij ons in Restaurant De Mandarijn en heeft een mooi artikel geschreven! Het was een dag om nooit te vergeten!

CADEAUBON

Met onze eigen cadeaubon, onze 'Verwen & Genietbon' te besteden voor koffie met appeltaart, gezellige lunch of heerlijk diner, verwen je echt iemand eens op een andere manier. De waarde kun je zelf bepalen...

 

SMAAKROUTE ZWOLLE

Laat je eens verrassen wat Zwolle te bieden heeft: Bekijk Zwolle eens op een andere manier en ontdek meer over wie onze partners zijn...

Leuk idee voor gezelschappen, familie uitjes en team-building dagen met bedrijf of vereniging. Regelmatig zijn er de Open SmaakRoute in Zwolle, zodat je samen met je buurvrouw, vriend/vriendin of wie dan ook Zwolle kan ontdekken. Informeer naar de mogelijkheden! Wij zijn ook deelnemer, dus als je deze wandeling in Zwolle maakt, kom je ook bij ons!

EMAILLE MUSEUM

Restaurant De Mandarijn heeft een emaillen collectie van grijs gewolkt tot fel rood of groen, en is daardoor bekend als klein museum in Zwolle. Deze collectie is tot stand gekomen dankzij onze gasten!!
Wandel gerust eens binnen of informeer naar een wandeling met gids, onze Joost de Suppoost en ontdek de andere kleine musea van Zwolle! Lees ook eens 'een Zwols Veraeltien' geschreven door de bekende Zwollenaer Albert Veltien over het emaille en De Mandarijn!