Menukaart

MENUKAART DINER

Stel uw eigen menu samen:
maak zelf een keuze uit onze menukaart!

3-gangen  27,50
(voorgerecht of soep, hoofdgerecht & nagerecht)

4-gangen  29,50
(voorgerecht + soep + hoofd- + nagerecht)

Kiest u bijvoorbeeld alleen een hoofdgerecht & nagerecht, dan wordt de prijs berekend van het gerecht. Voor enkele gerechten vragen wij een meerprijs bovenop de menuprijs.
Deze staan aangegeven achter het gerecht.

*) = Vegetarische gerechten

VOORGERECHTEN

Ambachtelijk boerenbrood  *)  3,75
met huisgemaakte kruidenboter & tapenade
(Ook lekker om mee te beginnen en kan ook vooraf besteld worden)

Salade
met oude boeren geitenkaas  & pijnboompitjes*)  8,50

Salade
met reepjes brie en noten *)
zongedroogde tomaat  en rode ui
8,50

Salade
met zalm uit eigen rookoven
& mosterd-dillesaus
8,50

Sallands genot
Een ‘olderwets’ stukje dungesneden rundvlees uit het Vechtdal met de smaak van vroeger & Ham van De Panhof
8,50

Wrap
gevuld met zalm uit eigen rookoven & mosterd-dille saus
8,50

Wrap
gevuld met ovengebakken kipfilet, salade en Zwolse mayonaise
8,50

Wrap *)
gevuld met frisse sla, komkommer, tomaat en haloumi van De Vreugdehoeve, Zwolle
8,50

SOEPJES

onze huisspecialiteit: Beroemd van Zwolle tot Tokio
Zwolse Mosterdsoep
*) 6,50
de enige Echte!

Tomatensoep *)
maar dan ook met veel tomaat!  6,50

HOOFDGERECHTEN

Alle hoofdgerechten serveren wij met aardappelgarnituur & warme verse seizoen groente mix (tenzij anders vermeld)

 

Vechtdal Biefstukje  17,50
met een saus van Limburgse appelstroop en honing

Eendenborstfilet 17,50
rosé gebakken met een saus van sinaasappel

Kalfsschnitzel  17,50
van kalfsvlees uit het Vechtdal, ingesmeerd & gebakken
met een vleugje Zwolse mosterd

Stoofpotje 17,50
van rundvlees uit het Vechtdal

Tip: een lekker biertje uit Ommen erbij!


Geen Vlees en Vis *)

Groente potje 17,50
met seizoen groenten & gemarineerde haloumi van de Vreugdehoeve, Zwolle


VIS

Kabeljauw filet 17,50
gebakken met een Hollandaise saus & peterselie

NAGERECHTEN

Wij maken gebruik van diverse ijssoorten van o.a. De Vreugdehoeve uit Zwolle

Witte Dame  6,50
Boeren vanille roomijs met chocoladesaus

Laat maar kletsen  6,50
Krokante huisgemaakte kletskopjes met verschillende ijssoorten

Appeltaart op onze wijze 6,50
met vanille-ijs en slagroom en karamelsaus

Huisgemaakt & zoals alleen De Mandarijn dagelijks uit eigen keuken maakt,  populair en dus OP =OP

Crème Brûlée 6,50
met een vleugje Zwolle: gekarameliseerd met het gruis van de Zwolse balletjes

Toetje van de Chef  6,50 (+  1,00)
Alleen voor wie een verrassing aandurft!!
Chef verrast met combinatie van diverse lekkernijen. Nieuwsgierig?? Helaas, dit nagerecht is alleen voor wie zich durft te laten verrassen!

Kaas van onze Kaasmakers  6,50 (+  2,50)

Caribische koffie  6,25
met Tia Maria & slagroom

Ierse Koffie  6,25
met Ierse Whisky & slagroom

Dessert Koffie/Thee  v.a. 2,75


ONZE SUGGESTIES BIJ HET DESSERT

Vintage Port   4,75
combineert perfect bij de streekkaas     

Dessertwijn  4,75
lekker bij elk nagerecht!!