Vechtdal producten

Borrelen tussen lunch en diner

Borrelen tussen de lunch en diner kunt prima terecht in De Mandarijn in Zwolle! In informele sfeer kunt u even bijkletsen en relaxen onder het genot van een glaasje. Dat kan zijn van frisdrank tot distillaat, van bruisend water tot liqueur!

Voor bij het borrelen hebben wij eveneens onze producten uit stad en streek! Zo kunt u dan ook genieten van lokale wijn en of bier met bijpassend hapje afkomstig van een van onze producenten, zoals bijvoorbeeld de hammen en worsten van onze varkenshouder, Bert van Varkensproeftuin De Panhof in Dalfsen, kazen van o.a. Kaasboerderij en -makerij De Heileuver uit Dalmsholte. Natuurlijk hebben wij voor bij de borrel ook hele lekker bitterballen. Bitterballen met puur eerlijk rundvlees of een vegetarische vulling! Kortom, voor elk wat wils voor bij de borrel!

wijnfeest hapjes
Lunch met streekproducten
Streekproducten restaurant

Op verzoek maken wij een lekkernijen plankje en wilt u een speciaal verzoek doen, dan vragen wij u dat tijdig vooraf kenbaar te maken, zodat wij onze inkopen daarop af kunnen stemmen. Kortom, op verzoek kunnen wij het extra gezellig voor u en uw borrel-gasten maken!

Wie wel eens bij ons in De Mandarijn is geweest, weet dat wij beschikken over een unieke plaats: ons nisje. Ooit gebouwd met speciale reden: knus! Het nisje bevindt zich in het midden van ons restaurant en biedt plaats tot max. 6 personen! Uiteraard is het nisje ook heel geschikt voor een kleiner aantal, zoals een zakelijke borreltijd of voor een romantisch stelletje, giechelende vrijgezellen, buurvrouwen en vriendinnen! Tijdens de koffie- en lunchtijden is het met name populair voor gezinnen met jonge kinderen en winkelende dames uit het gehele land die een dagje Zwolle doen!

Lekker borrelen,.....wij zien u graag relaxen in De Mandarijn! Tot Ziens!